1. Barnehagens ledelse

Espen E

Stilling: Daglig leder

"En hverdag med barn er aldri lik. Barna viser oss stadig nye sider ved seg selv, og det å lære å kjenne alle over tid er en spennende måte å skape relasjoner på. I tillegg får jeg jobbe med dyktige og energiske ansatte som sprer arbeidsglede og positivitet hver dag".

Cecilie C. P.

Stilling: Assisterende styrer

"Det beste med å jobbe i barnehage er å få møte så mange ulike mennesker. Det å bli utfordret av barna i tenkemåter, og å bli oppmerksom på muligheter som bare de oppdager. De utvikler oss, så vel som seg selv i barnehagen. Hver dag blir vi minnet på hvor viktig det er at akkurat vi kommer på jobb"

2. Tommeliten

Nina Lehne

Stilling: Pedagogisk leder

"Glede, latter, smil og den herlige kosen når de trenger en hvil"

Silje H

Stilling: Pedagogisk leder

"Barnesmil, barnelatter og vite at jeg kanskje betyr noe for barna - motiverer meg til å jobbe i barnehage. De små gir så mye av seg selv, og det å vite at jeg kan gå til verdens beste jobb hver dag, hvor ingen dag er like, det er noe av det beste".

Joachim HS

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det å få jobbe med fremtiden er utrolig givende, spennende og gøy."

Camille M

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det som gleder meg er at jeg er med på barnas utvikling".

Mia B

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det er å kunne være der for barna i deres hverdag - og få muligheten til å se dem vokse og lære nye ting."

3. Gullfuglen

Tiril S

Stilling: Pedagogisk leder

"Det beste med å jobbe i barnehage er å bli kjent med hvert enkelt barn og deres unike måte å forstå verden på. Det finnes hundrevis av måter å tenke, leke, lære og leve på."

Gunhild B

Stilling: Vikar

"Utrolig givende å få være en del av barnas utvikling i livet."

Cecilie C. P.

Stilling: Assisterende styrer

Trine B

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Barn kan lære voksne tre ting: Å bli glad helt uten grunn, å alltid holde på med noe, og å vite hvordan du virkelig står opp for det du ønsker deg"

Beata S

Stilling: Barnehagemedarbeider

"En lærerik hverdag for store og små. I tillegg til glade barn, fine aktiviteter og flotte turer"

4. Askeladden

Camilla B

Stilling: Pedagogisk leder

"Noe som gleder meg med å jobbe i barnehage er å se barna ha glede av å være ute i frisk luft, og å få følge med på deres motoriske utvikling over tid. Å støtte barna i deres fysiske utvikling, og å skape gode utfordringer der de opplever mestringsfølelse"

Margrete Belinda J

Stilling: Pedagogisk leder

"Det beste med å jobbe i barnehage er å få muligheten til å utgjøre en forskjell for små og store, og ikke minst se gnisten i øynene til et barn som opplever mestring."

Anniken Mathisen

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Å jobbe i barnehage er både givende og utfordrende, og ingen dag er lik. Det å jobbe tett sammen med store og små, og mange personligheter som man blir glad i, er noe av det beste med å jobbe i barnehage".

Marthe G

Helèn R

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det som gleder meg ved å jobbe i barnehage er alle de morsomme øyeblikkene barna skaper sammen med hverandre, og sammen med oss ansatte"

5. Kvitebjørn

David Andre F

Vilde T

Paul M

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

"Jeg trives med å jobbe i en kreativ og åpen læringsarena. Jeg liker å oppdage ting på nytt, sammen med barn. Jeg liker at jeg jobber med voksne som også trives med å utforske, oppdage og leke med barn".

Hanne K

Stilling: Pedagogisk medarbeider

"Det som gleder meg ved å jobbe i barnehage, er å få ha det gøy sammen med barna"

6. Veslefrikk

Thorbjørn G

Stilling: Pedagogisk leder

"Det beste med å jobbe i barnehage er at hver dag er unik og byr på magiske øyeblikk med små og store."

Lisa DB

Stilling: Pedagogisk leder

"Det beste med å jobbe i barnehage er å se verden gjennom barns øyne- fordi gjennom barns øyne er verden litt mer magisk."

Marthe SB

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det beste med å jobbe i barnehage er å vite at det er en jobb med mening, at jeg får være en del av barnas utvikling. Det å få støtte dem i hverdagen som er fylt med både glede, tårer og latter"

Idunn A

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Det beste med å jobbe i barnehage er å vite hvor viktig jobben vi gjør er."

Andre ansatte

Weronicha SG

Stilling: Kokk

"Det er inspirerende å få være med å bidra til livslange gode matvaner hos barna"

Anita N

Stilling: Pedagogisk leder

"Det som gleder med å jobbe i barnehage er å jobbe med barn og deres familier som er unike på hver sin måte. Samt det å jobbe med en engasjert, god og sosial personalgruppe som alltid setter barna først. Det gleder meg å ha verdens beste jobb".

Veronica R

Stilling: Vikar

Veronica har jobbet som ringevikar siden januar 2018.

Mia O

Rebecca W

Stilling: Barnehagemedarbeider

"Hvordan kan man ikke glede seg til en hverdag fyllt med masse klemmer, latter, sang og lek?"