1. Barnehagens ledelse

Espen E

Stilling: Daglig leder

Ferdigutdannet førskolelærer i 2005, og har jobbet som pedagogisk leder siden. Kom til Eventyrstua i 2008. 1.januar 2013 tok han over som daglig leder.

Kristian M

Stilling: Kokk

Kristians store lidenskap bortsett fra mat er fotball. Kristian har vært i Eventyrstua siden oppstarten i 2007. I barnehagen går han under kallenavnet "kokken".

2. Tommeliten

Joachim HS

Stilling: Assistent

Joachim har jobbet mange år i en annen barnehage i Oslo. Han startet opp hos oss i august 2014

Helèn R

Stilling: Assistent

Helèn er ny fra august 2015. Bakgrunn som blomsterdekoratør og en real humørspreder.

Anita N

Stilling: Pedagogisk leder

Anita har jobbet flere år i barnehage på Lillehammer. Hun flyttet til Oslo sommeren 2016 og startet opp hos oss i august.

Silje H

Stilling: Pedagogisk leder

Silje er ansatt som pedagogisk leder på dispensasjon på bakgrunn av over 15 års ansienitet fra barnehage. Hun har jobbet i Eventyrstua siden oppstart i august 2007.

3. Gullfuglen

Jonas HS

Stilling: Assistent

Jonas har jobbet i Eventyrstua siden august 2009. Han er utdannet elektriker og har en lidenskap for fotball.

Tina K

Stilling: Assistent

Tina har tidligere jobbet som produsent/manager, og hennes store lidenskap er musikk. Hun startet hos oss i august 2014

Thorbjørn G

Stilling: Assistent

Thorbjørn var i praksis hos oss høsten 2014. Fast ansatt barneveileder fra august 2015

Antonios A

Stilling: Pedagogisk leder

Antonios er utdannet barnehagelærer og er i vikariat for Guro. Han har tidligere jobbet i barnehage og i skole. Ny januar 2017

Cecilie C. Paulsen

Stilling: Pedagogisk leder

Cecilie har brei erfaring fra å jobbe i barnehage etter flere år som barnehagelærer. Nyansatt fra september 2017.

4. Askeladden

Marthe G

Stilling: Assistent

Marthe har jobbet i Eventyrstua siden august 2011. Hun er vår afrikanske energibombe, og bruker sang og dans aktivt med barna i hverdagen.

Andreas V D

Stilling: Assistent

Andreas er en spirituell mann som ofte har yoga med barna. Han kommer opprinnelig fra Romania og har vært i Eventyrstua siden 2008

Thea B

Stilling: Pedagogisk leder

Thea er nyansatt pedagogisk leder fra august 2015. Hun er utdannet barnevernspedagog

Charlotte Dahlen Simensen

Stilling: Vikar

Charlotte har jobbet som ringevikar høsten 2016. Hun er nå i et fast vikariat på Gullfuglen.

Silje N.S

Stilling: Vikar

Silje er nyutdannet barnehagelærer våre 2017. Hun vil være vikar til Regina er tilbake fra mammapermisjon.

5. Kvitebjørn

Paul M

Stilling: Assistent

Paul kommer opprinnelig fra Storbrittania, er utdannet grafisk designer og har en fantastisk kunstnerisk og kreativ side. Han startet opp hos oss i august 2010

Alice Catherine W

Stilling: Assistent

Alice har lang erfaring fra å jobbe i barnehage. Hun kommer opprinnelig fra England, men kom til Norge i 2011

Stine L

Stine kommer fra vestlandet. Ny fra høsten 2017

Vilde Tømte

Stilling: Pedagogisk leder

Vilde har jobbet i Eventyrstua tidligere som barneveileder. Nå er hun tilbake etter endt utdannelse som pedagog.

6. Veslefrikk

Beata Sekiw

Stilling: Assistent

Beata kommer opprinnelig fra Polen. Hun startet hos oss i desember 2012 Hennes store lidenskap er forming

Neriman Ismailovska

Stilling: Assistent

Neriman har jobbet i en annen Norlandiabarnehage tidligere. Jobbet som vikar på huset før sommeren, men er nå fast ansatt i Eventyrstua.

Amalie Spilsberg

Stilling: Assistent

Amalie er ny av året og er i vikariat for Magnus som er i pappapermisjon.

Eva R

Stilling: Pedagogisk leder

Eva er utdannet barnevernspedagog. Tar nå småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk deltid. Hun har jobbet i Eventyrstua siden oktober 2012.

Andre ansatte

Marta R

Stilling: Assistent

Marta kommer opprinnelig fra Polen. Hun tar gjerne ansvaret på kjøkkenet når kokken er på ferie. Hun har vært i Eventyrstua siden oppstarten i 2007. Er i mammapermisjon