1. Barnehagens ledelse

Espen E

Stilling: Daglig leder

Ferdigutdannet førskolelærer i 2005, og har jobbet som pedagogisk leder siden. Kom til Eventyrstua i 2008. 1.januar 2013 tok han over som daglig leder.

Weronicha SG

Stilling: Kokk

Weronica er nyansatt kokk fra august 2018. Hun har lang og brei erfaring fra kokkeyrket.

2. Tommeliten

Sofie SH

Ny fra august 2018

Andreas V D

Stilling: Assistent

Andreas er en spirituell mann som ofte har yoga med barna. Han kommer opprinnelig fra Romania og har vært i Eventyrstua siden 2008

Joachim HS

Stilling: Assistent

Joachim har jobbet mange år i en annen barnehage i Oslo. Han startet opp hos oss i august 2014

Anita N

Stilling: Pedagogisk leder

Anita har jobbet flere år i barnehage på Lillehammer. Hun flyttet til Oslo sommeren 2016 og startet opp hos oss i august.

Silje H

Stilling: Pedagogisk leder

Silje er ansatt som pedagogisk leder på dispensasjon på bakgrunn av over 15 års ansienitet fra barnehage. Hun har jobbet i Eventyrstua siden oppstart i august 2007.

3. Gullfuglen

Beata S

Stilling: Assistent

Beata kommer opprinnelig fra Polen. Hun startet hos oss i desember 2012 Hennes store lidenskap er forming

Tina K

Stilling: Assistent

Tina har tidligere jobbet som produsent/manager, og hennes store lidenskap er musikk. Hun startet hos oss i august 2014

Neriman I

Stilling: Assistent

Neriman har jobbet i en annen Norlandiabarnehage tidligere. Jobbet som vikar på huset før sommeren, men er nå fast ansatt i Eventyrstua.

Cecilie C. P

Stilling: Pedagogisk leder

Cecilie har brei erfaring fra å jobbe i barnehage etter flere år som barnehagelærer. Nyansatt fra september 2017.

Camilla B

Utdannet idretts-pedagog. Ny fra august 2018

4. Askeladden

Marthe G

Stilling: Assistent

Marthe har jobbet i Eventyrstua siden august 2011. Hun er vår afrikanske energibombe, og bruker sang og dans aktivt med barna i hverdagen.

Helèn R

Stilling: Assistent

Helèn er ny fra august 2015. Bakgrunn som blomsterdekoratør og en real humørspreder.

Silje Marie H

Ny 1.august 2018

David Andre F

Nyutdannet barnehagelærer - ny fra 1.august 2018

Margrete Belinda J

Stilling: Pedagogisk leder

Margrete har jobbet som pedagogisk leder i en Norlandiabarnehage i Bodø. Ny hos oss fra 1.aug 2018

5. Kvitebjørn

Paul M

Stilling: Assistent

Paul kommer opprinnelig fra Storbrittania, er utdannet grafisk designer og har en fantastisk kunstnerisk og kreativ side. Han startet opp hos oss i august 2010

Hanne K

Ny fra august 2018

Thea B

Stilling: Pedagogisk leder

Thea er nyansatt pedagogisk leder fra august 2015. Hun er utdannet barnevernspedagog

Vilde T

Stilling: Pedagogisk leder

Vilde har jobbet i Eventyrstua tidligere som barneveileder. Nå er hun tilbake etter endt utdannelse som pedagog.

6. Veslefrikk

Thorbjørn G

Stilling: Assistent

Thorbjørn var i praksis hos oss høsten 2014. Fast ansatt barneveileder fra august 2015

Nina Lehne

Ny august 2018

Antonios A

Stilling: Pedagogisk leder

Antonios er utdannet barnehagelærer. Han har tidligere jobbet i barnehage og i skole. Ny januar 2017

Lisa DB

Nyutdannet barnehagelærer - ny fra 1.august 2018

Andre ansatte

Veronica R

Stilling: Vikar

Veronica har jobbet som ringevikar siden januar 2018.

Mia O

Stilling: Vikar